Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

TV - FELIRATOK!

AKI HALLJA! ADJA ÁT!

TV-BEN DOLGOZÓ - SUPERVISOROKNAK! - ÉS WEB-LAP-SZERKESZTŐKNEK! - Azoknak, akik a feliratokat készítik!

Megváltozott a Világ!

Bejöttek, begyűrűztek a gépek az Életünkbe! Az utóbbi 50-80 évben többet  változott, mint előtte 100-200, vagy több 100 év alatt. - A TV  - számítógép - mobil-okos-telefonok - e-könyv, stb. kütyük. -

Ezek mind erősen igénybe veszik a szemünket! - a látásunkat! - Különösen azóta, amióta - SZINESSÉ váltak - a TV-k, monitorok! - ÉS FŐLEG AZÓTA, AMIÓTA - BEJÖTT DIVATBA A "FEHÉR BETŰ"-VEL VALÓ FELIRATOZÁS!!! - FŐLEG - VILÁGOS ALAPOKON! - Világos zöldön - világos kéken - világos-, v. sötétebb sárgán - rózsaszínű - alapokon - FEHÉR BETŰKKEL! - ÉS - A TV-n, számítógépen, azaz Web-lapokon! - Még ezek ráadásul APRÓ, PICI BETŰKKEL ÍRVA! - Ott van a rengeteg hely, és OLVASHATATLAN - FEHÉR - PICI, APRÓ BETŰKKEL - ÍRTOK!

EZEK AZ OLVASHATATLAN! - LÁTHATATLAN, KITALÁLHATATLAN - FELIRATOK - ISZONYATOSAN TÖNKRE TESZIK A LÁTÁSUNKAT! - A SZEMÜNKET! - A számítógépen általában fel lehet nagyítani, - vagy Katt! - megyek másik oldalra! - DE A TV-BEN NEM TUDOM FELNAGYÍTANI A BETŰKET!

Könyörgöm! - GONDOLKODJATOK MÁR EL 1 KICSIT! - A TV-NÉZŐ!!! - AZ OLVASÓ - FEJÉVEL - SZEMÉVEL IS! - Ahhoz, amit írsz, az más számára is olvasható legyen! - Mert hiába szeretném elolvasni, 1x-űen lehetetlen! - Mert! - A TV-T NEM 30-50 CM-RŐL NÉZZÜK! HANEM 2-3, VAGY NÉHA 5 MÉTERRŐL IS! - SZERETNÉM LÁTNI! - ÍRJATOK - JÓL OLVASHATÓ! - FEKETE, VASTAGÍTOTT BETŰTIPUSSAL! - Ez többe kerülne? Kétlem! - Csak pár másodperc beállítani! -

KÉRLEK! - ÍRJATOK TÁVOLABBRÓL IS - JÓL LÁTHATÓ, OLVASHATÓ BETŰKKEL! - Mert lehet, hogy TE -, AKI A FELIRATOKAT KÉSZÍTI - FIATALON, 30-50 CM-RŐL, ESETLEG SZEMÜVEGGEL - JÓL LÁTOD, OLVASHATÓ ONNAN, - AMIT ÍRSZ! - DE VEGYÉTEK MÁR FIGYELEMBE, AMIKET ÍRTAM!

ÉS - A későbbre! - A jövőre! - A szemedre-, a látásodra! - Az idősebb korodra is, és a szemüvegesekre is gondolj! - (Te is leszel idősebb - valószínű! - És majd Te se fogod tudni elolvasni! - Milyen jó lesz! - Biztos fogsz neki örülni!)

Tehát - Mi, idősebbek is szeretnénk TV-t nézni, LÁTNI, - OLVASNI, HA KI VAN ÍRVA VALAMI! - DE OLVASHATÓ BETŰVEL, - ÉS BETŰ-SZÍNNEL!

ÉS! - MÉG 3 FONTOS KÉRÉS!

1. Pl.  a zeneszámok előtt- és után, azaz a dal végefelé is legyen kiírva, hogy ki énekli? - És mit énekel? - Mert lehet, hogy az elejét pont nem láttam! - Vagy a kiírásról nem tudtam, hogy az olyan jó dal! - És szeretném tudni! - Nem ülök a TV-előtt állandóan. De ha meghallok 1 jó zeneszámot, akkor szeretném tudni, hogy ki énekli?

2. Egy-egy beszélgetős műsornál úgyszintén! - Az elején - közbe-közbe is, és a végefelé is legyen kiírva a nevük!!! - Azé is, akivel beszélgettek!!! Mert a riporter neve - általában ott van, és őket néha ismerjük is. - Tehát, legyen ott a Vendég neve is! - a végén is!

3. ÉS - MÉG NAGYON FONTOS! - 3 MÁSODPERC HELYETT!!! - HOSSZABB IDEIG TARTSÁTOK MÁR OTT A KIÍRÁST! - Mert így sokszor még a negyedét se lehet elolvasni, olyan rövid ideig van kiírva! Főleg, akinek külföldi neve van, vagy hosszú. - Mert szeretnénk megismerni, AKI BENNE VAN A TV-BEN! - DE EZ CSAK AKKOR LEHETSÉGES, HA EL IS TUDOM OLVASNI, AMI KI VAN ÍRVA!

TEHÁT! - GONDOLKODJ EL AZON -, HOGY AMIT ÍRSZ, AZT MÁS IS OLVASSA, VAGY - MÁS IS SZERETNÉ ELOLVASNI! - Aki esetleg kevésbé rendelkezik olyan jó adottságokkal, mint Te! - MERT! - Már esetleg idősebb, mint Te! - Vagy kevésbé olyan jó a szeme, mint a Tiéd! És csak a nagyobb, fekete betűket látja elolvasni! - Vagy lassabban tud olvasni! - Vagy! Messzebbről nézi a TV-t, mint, ahogy Te 30-50 cm-ről írod-szerkeszted a feliratot! - Még jó, hogy Te látod! -

DE - SZERINTEM - A TV-T! - MINDENKI MESSZEBBRŐL NÉZI! - LEGALÁBB 2 M-RŐL KELL NÉZNI! -

Te -, aki szerkeszted, Te nézel TV-t??? - Te látsz messzebbről is minden feliratot? A világos-zöld, stb. szines alapon - fehér betűket is? 3-4 m-ről is? - És ismersz mindenkit? - Igen? - Gratulálok!

De Mi is szeretnénk elolvasni, amit kiírtok, vagy - most még - nem írtok ki! - Szerintem - sokan szeretnénk, ha másképp lennének a kiírások, feliratok! - Úgy, ahogy javasoltam!

MERT FIZETJÜK - AZ ISZONYATOSAN MAGAS TV-, NET- ELŐFIZETÉSI DÍJAKAT! - AKKOR LEGYEN ÉRTELME! - Lássam, ismerjem meg, kik vannak a TV-ben? Kik beszélgetnek, és KIVEL? - Lássam a feliratokat olvashatóan, és hosszabb ideig! - Ez alapvető dolog lenne, hogy Ti is odafigyeljetek Másokra! - Mert van pár TV-csatorna, ahol - a fentieknek megfelelően vannak (néha) a kiírások! - De a nagy többségben - sajnos nem!

Ezt nem is kellene kérni! - Ezeknek természetesnek kellene lenni! - Igazam van?

Utóirat:

Képzeld! - Ezt a cikket okt. 01.-én írtam du. - papírra. - A reblog kiírást pedig 02.-án 0,óra után olvastam el, hogy a "tvsprint" - a feladvány. - Csak gondolkodtam, hogy ide megírjam, vagy nem? Mert máshova szántam. De mivel nem volt időm másikat írni, meg egyébként is - égetően aktuális! - biztos ezért írtam. - Ez volt az ösztönös megérzésem,  az előző napon!

2 Tovább

SZERENCSE!?

Minden Ember más, és más! Azaz más Életre van KÓD-olva! - Van, aki NAGYON SZERENCSÉ-s, vannak SZERENCSÉ-sek, kevésbé SZERENCSÉ-sek, és SZERENCSÉ-tlenek, azaz szegények. - És vannak a SZERENCSÉ-tlentől is SZERENCSÉ-tlenebbek - a "lecsúszott" Emberek!

1-es! - Embereknek csak megszületni volt nehéz! - Mert minden az ölükbe hullik! Amihez nyúlnak, amihez kezdenek, az minden elsőre sikerül! - Ők a Világon a leggazdagabb Emberek! - Luxusban, fényűzésben, gazdagságban ÉLNEK! - Vállalkozó, független, szabad gondolkodású, merész, bátor Emberek! - A legjobb kapcsolatokkal rendelkeznek! Mindig jókor vannak jó helyen! A lehetőségeiket azonnal kihasználják, és mindig Ők járnak jól! - Akik bele mernek vágni nagyobb kockázatú befektetésekbe - és van is miből! - És az hosszú távon rengeteg hasznot hoz nekik! - "Több lábon állnak!" - A befektetéseik eltartják Őket akkor is, amikor munka helyett nyaralnak! - Csak pozitivan tudnak gondolkodni, mert mindenben sikeresek! Élvezik az ÉLETET! Ők az igazi SZERENCSÉ-sek! - Erre születtek! - Valljuk be őszintén, Ők vannak kevesebben, 2-3 % - az egész Világon!

Aztán vannak a SZERENCSÉ-s Emberek! - Akik szintén jómódban Élnek! - Nekik már többet kell tenni érte, többet dolgoznak, hogy gazdagabbak, SZERENCSÉ-sek legyenek! De általában nekik is minden sikerül. Ők is jó kapcsolati rendszerrel vannak megáldva. És Ők is vállalkozók, de már kevesebb szabadsággal, mert többet dolgoznak. - Ők is sok luxust megengedhetnek maguknak, mert van miből, vagy inkább "csak" jómódban élnek - az átlag Emberekhez képest! - Ők is "több lábon állnak", és eltartja őket is a befektetésük, amikor nyaralnak, stb. - Kb. 15-20 % (?) lehet, aki így él. - De 1-re többen vannak, emelkedik a számuk. Mert a mai fiatalok, akik a net-en kezdtek online-vállalkozásba, és értenek hozzá, hogy hogy kell csinálni. Ők is ebbe a kategóriába tartoznak, vagy - hamarosan ebbe fognak tartozni.

Az 1.-2. csoportba tartozó Emberek - a Tudatos Emberek! - Nem hagyják magukat mások által befolyásolni! És ez így van jól! - Mennek a saját fejük után. Amit kigondoltak, azt valóra is váltják. - Főleg a számítógépes guruk, a feltalálók, vagy a jó ötleteket kitalálók, a nagybefektetők, ingatlan befektetők, bankárok, nemeskövekkel-ékszerekkel foglalkozók, online-vállalkozók, stb. - alkotják ezeket a SZERENCSÉ-s Ember-csoportokat.

Ők csinálják jól! - Mert hisznek Magukban! - Ha mindig másokra, a környezetükre hallgatnának, akkor semmit se találtak volna fel a Világon, semmi új dolog "nem született volna"!

Majd - vannak a KEVÉSBÉ SZERENCSÉ-s Emberek! - Nekik már meg kell dolgozni keményen azért, hogy valamit elérjenek. Nekik már semmit se adnak ingyen! Nem hullik az ölükbe a jólét! - De mindent megtesznek érte, hogy viszonylag jól Éljenek. Még erőn felül is dolgoznak. - Ők az "átlag Emberek"! A nagy többség! - Általában munkahelyen dolgozó Emberekről van szó, akik meg tudnak élni a fizetésükből. - Akkor van probléma, ha elvesztik a munkájukat, mert addig - alig takarékoskodtak, vagy felélték szinte mind a fizetésüket! Elfelejtették azt, hogy félre is kell tenni! Hogy befektetni is kell!  Gondolni a "holnapra, - a jövőre" - az idősebb korra!!! - Mert biztos jutott volna rá, ha időben eszükbe jut! - Vagy olyan is van, hogy mindig keveset kerestek, és nem volt miből félre tenni! - Vagy szokták mondani: "Ha ezt tudtam volna előre!" (Akkor most itt - felhívom rá a figyelmet!!! - Takarékoskodj! Rakjál félre! - Időben kezdd el! Most!!!) - Csakhogy ezek az Emberek már - részben - a "befolyásolható!" Emberek közé tartoznak! - Akik azt csinálják, amit más mond! - Ha azt mondják nekik - a TV-ben a reklámokban, reklám újságokban, plakátokon -, hogy VÁSÁROLJ! VÁSÁROLJ! VÁSÁROLJ! Vegyél 2-t, 6-ot, 12-t, mert úgy olcsóbb! - Ez így igaz is! Csak, hogy nincs szükség annyi mindenre! - Megvesznek mindent! - szinte gondolkodás nélkül, amiket "rájuk sóznak"! - Így nem is lesznek gazdagok, SZERENCSÉ-sek soha! - Ameddig "elherdálják" a pénzüket! A kemény munkával megkeresett pénzüket! - Ahhoz - FEL KELL ÉBREDNI! - TUDATOSSÁ KELL VÁLNI! - Fel kellene ismerni, hogy amit tesznek, cselekszenek, vásárolnak - azt másképp is lehetne csinálni! - EMBEREK! ÉBRESZTŐ! MÁSKÉPP, AZAZ TUDATOSAN, ÉS POZITÍVAN KELL GONDOLKODNI! - HOGY RÁD MOSOLYOGJON - A SZERENCSE! 

Majd - utánuk jönnek a SZERENCSÉ-tlen Emberek! - Akik általában rosszkor vannak rossz helyen! - Rengeteget dolgoznak, amikor van mit, azaz amikor van munkájuk. 20-30x annyit kell tenni érte, hogy valami eredménye legyen a munkájának. Ezért borúlátóak! Úgy indulnak neki valaminek, hogy az úgyse sikerül. Rosszul vannak időzítve! - Aztán - beletörődnek a helyzetükbe! - És beépül a fejükbe, hogy úgyse lesz jobb! És néha, vagy legtöbbször tényleg úgy is van! Mert nem is számítanak másra, és nem is tesznek érte, hogy jobb legyen! - Nem hisznek benne, hogy lehetne az másképp is! - Mert a probléma ott kezdődik, hogy nem hisznek Önmagukban! Nem hisznek abban, hogy Ők is meg tudják csinálni! - Pedig nekik is csak másképp kellene gondolkodni! - És merni segítséget kérni! És a tanácsokat megfogadni!!! - Ahhoz, hogy valami sikerüljön, hogy el tudj érni valamit, ahhoz több dolog kell: VÁGY, - HIT Önmagadban, - tenni érte minden nap, azaz cselekedni és nem a "sült galambot várni" - pozitívan gondolkodni, - és kitartás, hogy Te is elérheted! - De ezért változtatni kell a régi - beidegződött negatív nézeteken, az otthon látott-hallott negatív gondolkodáson! - Ezekhez mindenképpen segítséget kell igénybe venni! - És akkor - igaz, lehet, hogy 50x-es munkával! - De Rád is mosolyoghat a SZERENCSE! 

És vannak a "lecsúszott", tényleg még a SZERENCSÉ-tlentől is SZERENCSÉ-tlenebb Emberek! - Akik már nem is gondolkodnak! Kilátástalan az Életük! Sőt, az már nem is Élet! - Esznek, ha van mit, vagy van miből. Mert azt a kis - összekéregetett - pénzt - cigire, italra költik! - Azt az "Életet" másképp nem is lehet elviselni! - Csak állandó BÓDULTSÁGBAN! - Nekik EZ VAN MEGÍRVA! - "A NAGYKÖNYVBEN"! - Úgy is mondhatjuk: EZT DOBTA A GÉP! - Nem tudnak dönteni, hogy jobb legyen az "Életük"! - Kb. 1 ezrelék! - ha valaki onnan "ki tud Emelkedni"! - Az már tényleg a SZERENCSÉ-s kategóriába tartozik! - Ez csak segítséggel lehetséges! És annak, aki még nem itta el az eszét! És még csak rövid ideje "csúszott le"! - És megragadja - elfogadja a segítséget - a lehetőséget, a SZERENCSÉ-t!

Természetesen - vannak átfedések.

.........................................................................................

A fenti Életek - Életmódok - Életvitelek - attól függnek, hogy ki milyen Életre Született! - Mindenki aszerint Él, azt csinálja, úgy gondolkodik, vagy nem gondolkodik, cselekszik vagy nem. Hisz Önmagában, vagy nem. Van vágya arra, hogy másképp Éljen, vagy nincs. Van kitartása, vagy nincs. Hagyja magát befolyásolni, vagy nem! - Mindenki mindent aszerint tesz, ahogy az számára - nagy részben, kb. 60-70 %-ban - meg van írva! - A többi a Szabad Akarat! - Vagy Él vele! Vagy nem! - Attól függ az Élete! - Azaz változtat az Életén, - mer hozzá segítséget is kérni! - Vagy belenyugszik abba, ami van!

És mindezeket megmutatják - a horoszkópodban - a Nap, ami a tudatos gondolkodás! A hatalom, a fényűzés, a csillogás, az arany! - A Vénusz, a Kis SZERENCSE-bolygó. Ami a szeretet, a béke, a harmónia, a kapcsolatok, a kisebb anyagiakat mutatja! - A Jupiter, a Nagy SZERENCSE-bolygó! A Jó Sorsbolygó!  Ami a Hit Önmagadban, a lelkesedés, a pozitív gondolkodás, a jómód, gazdagság, hírnév, külföldi kapcsolatok. - A Szaturnusz, a Karmikus Sorsbolygó. Ami mutatja a feladataidat, hogy tudod az idődet beosztani, hogy tudod elérni a céljaidat, és az akadályokat is gördíti elénk! - Valamint az Uránusz, ami a szabadság-függetlenség, különleges egyéniség, zsenialitás. - Minden Ember Élete! - SZERENCSÉ-je - ezektől a bolygóktól függ elsősorban! Attól függően, hogy a horoszkópodban - SZERENCSÉ-s, jó fényszöget alkotnak egymással, és/vagy a többi bolygóval! - Vagy nehézségeket mutatnak! Illetve ezeket a nehézségeket, akadályokat, feladatokat Te hogy tudod megvalósítani, "megugrani"?

Mindezeket az Asztrológiai tanulmányaim alapján írtam! - Az asztrológia a legjobb - SZEMÉLYRE SZÓLÓ - Önismereti módszer! - Megmutatja a lehetőségeinket - a SZERENCSÉ-nket! stb. - Útmutató az ÉLETHEZ! - AZ ÉLETEDHEZ! - És akkor is működik, ha hiszel benne, vagy nem hiszel benne! - Mert: "Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent." (Triszmegisztosz)

Neked hogy állnak ezek a bolygók?

0 Tovább

GAZDASÁG! - ÁLOM-GAZDASÁG?!

SZERINTEM! - AHOGY ÉRZEM! - ÉS AHOGY LÁTOM, VAGY TAPASZTALOM!

Hogy működik valójában Magyarországon, vagy bárhol a Világon - a GAZDASÁG? - fogalmam sincs!

De mégis vannak olyan országok, amelyek jobban fejlődnek - haladnak a többinél. Mi lehet ennek az oka?

Ez nagyon sok mindentől függ! Pl:

Hol helyezkedik el az adott ország? - Keleten? - Vagy Nyugaton?

Mi a feladata az országnak, a népnek? - Azaz, mi van előre megírva a "Nagykönyvben"?

Milyen a vezetése az országnak?

Attól is függ, hogy a Nép - a Polgár hogyan fogja ott, azaz otthon érezni magát?

Mennyire vannak megfizetve a dolgozók?

Mennyire vannak megbecsülve az Emberek?

Kényszermunka = közmunka helyett - tisztességesen megfizetett Embert! - Rendes munkabért!

Függ attól is, hogy a Nép, az Emberek hogyan gondolkodnak? - Borúlátóak, mint a Magyarok (általában) - vagy bizakodóak, mint az Amerikaiak?

Mennyire vannak elismerve és értékelve a nagyobb tudású Emberek, pl. a feltalálók, művészek, de akár a "kisemberek" is?

Mennyire érzik jól magukat a bőrükben a nyugdíjasok, vagy a nyugdíj előtt állók? - Emberszámba veszik Őket???

Az Emberi Élethez való jog? - Van ilyen?

Működik-e? - Vagy van-e egyáltalán - EMBERVÉDELEM? - És mi az, ha van? - Létezik ilyen Magyarországon???

A betörők, gyilkosok, hamisítók, stb. helyett - és állatvédelem-, és tyúkvédelem - helyett - az Embereket, a Népet kellene előtérbe helyezni, hogy jól érezzék magukat Ebben az Országban!

A jog-törvény betartása - a felsővezetés, a politikusok részéről is kötelező legyen! - Mert amíg a Nép azt látja, hogy Nekik szabad - és annyit keres Valaki NAPONTA - mint a "Kisember" több éven keresztül összesen - sem, - addig a "Kisemberek - a Bátrak" - is azt fogják csinálni, utánozni, amit látnak a "Nagyoktól"! - Persze csak addig, amíg 1x csak elkapják Őket! - A "Nagyoknak" - miért lehet ennyire nyilvánosan, p......nul, gát.......nul - kijátszani a szabályokat? Vagy a számukra direkt megírt = meghagyott kiskapukat kihasználni? - És ezzel tönkretenni - megalázni - 1 egész Népet - Országot -, a GAZDASÁGOT!

Másrészt túl van szabályozva minden! - Szerintem már az se tudja az összes szabályt, aki írta! - Annyira túl van szabályozva, hogy már szinte levegőt se lehet venni! - De ezek sajnos csak a "Kisemberekre" vonatkoznak - a GAZDASÁG-i szankciók!

Hogy érezzék így jól magukat az Emberek? -

Se tanulni nem lehet!

Dolgozni csak éhbérért - robotolni 10 -12-16 órában, 130 %-ot teljesíteni!

Se megbecsülés nincs!

Se rendes fizetés! - 5-10x kevesebb, mint ez EU. más, nyugati országaiban!

Csak hajtás, hajtás, hajtás, rohanás!

1 Mókuskerék az Emberek legnagyobb részének az Élete! - Nem tudnak belőle kiszállni! - Csak akkor, ha "kiveszi őket a SORS"! - Azaz - lebetegszik, vagy baleset éri, vagy összeesik és meghal! - Így kevesebb nyugdíjat kell majd fizetni!?

És van, akinek egész Életében 1x se jutott nyaralásra! Azt se tudja mi az, hogy pihenés! Kikapcsolódás!

Vagy kocsira! - Csak cipekedés, gyaloglás van helyette!

Ahol a fogászati kezelés-pótlás - megfizethetetlen! Csillagászati árakon történik!

Mire házasodjanak? - Amikor még felnőtt korukban is a szülőkkel laknak mostanában - nagyon sokan. - Lakást, házat miből vegyen? - Az albérlet a csillagos egekben van!

Mire szülessenek gyerekek? - Arra, hogy jó pár év múlva legyen, aki dolgozzon! - Nyilván ezért sürgetik!

Az idősek meg menjenek a temetőbe!? - Ledolgozták az egész Életüket! - Már nincs szükség rájuk! - Semmibe se nézik Őket! - Filléreket odadobnak Nekik! Aztán Jónapot!

Ez 1 jól teljesítő GAZDASÁG!? - Ez Magyarország! - AHOGY ÉN LÁTOM! - ÉS ÉRZEM!

CSODÁLKOZNAK, HOGY:

Aki teheti, az elmegy külföldre!? - Mert 1989. óta szabad a határ! - Miért ne menne, ha megteheti!?

Mert még fiatal.

Mert tud idegen nyelvet/nyelveket.

Magasabb végzettsége van, és azt bárhol más országban tudja alkalmazni, kamatoztatni a munkájában.

Vagy a Feltalálók! - Elviszik a találmányaikat más országokba, ahol boldogan fogadják Őket! -

Ezek az Emberek - mind elmennek - külföldre, ahol - Értékelik, és Megbecsülik Őket, úgy Emberileg, mint Anyagilag!

Ezért nyugalmasabban ÉLHETNEK! - És úgy könnyebben Boldogulnak, - még akkor is, ha Ők ott - IDEGEN EMBEREK! - És - GAZDAGÍTJÁK ÖNMAGUKAT - ÉS MÁS ORSZÁGOK - GAZDASÁG-ÁT, A SAJÁT SZÜLETÉSI ORSZÁGA HELYETT!!!

ÁLOM-GAZDASÁG!? - Van ilyen?

1 olyan országban, ahol az Emberek is (mind) - tényleg úgy érzik - a saját maguk Életén is, - hogy FEJLŐDIK A GAZDASÁG!

És nemcsak mondják Nekik, hogy fejlődik a GAZDASÁG! - Hanem tényleg jól Élnek! És ezt érzik is! - Mindenki! 1-től 1-ig!

Amikor jut a "kicsiknek" is! - Elismerés! - Megfelelő mennyiségű fizetés, vagy nyugdíj! - Jut a lakásrezsire, élelemre, ruházkodásra! - Autóra! - Tanulásra! - Pihenésre, szórakozásra, nyaralásra! - Amikor a minőségi élelmiszert is minden gondolkodás nélkül meg tudja venni az Ember (nemcsak az adalékanyagokkal telenyomottakat)!

Amikor - ezek - nemcsak az ÁLMAINKBAN - jelennek meg (vagy még ott se)! - Hanem a valóságban is így vannak!

Az az igazi GAZDASÁG-i FEJLŐDÉS! - Amikor jut Mindenkinek a "TÁLBÓL"!

Pedig vannak ilyen országok! - Ahol jól Élnek! - És Boldogok az Emberek! - Nemcsak a Vezetés!

Ez lehet, hogy csak ÁLOM-GAZDASÁG?! - Legalábbis Magyarországon! - Úgy látom! - Erre várunk 27-28 éve!!! - DE MEDDIG VÁRJUNK MÉG?

Szerinted? - Lesz ilyen GAZDASÁG! - Magyarországon? - Valaha?

0 Tovább

BÖRTÖN - A SZERELEM BÖRTÖNÉBEN!

A POKOLI ROSSZ PÁRKAPCSOLAT TITKA = FELÉR 1 BÖRTÖN-NEL! A szerelem = a rózsaszin köd = "vakká tesz"!

Az elején, amíg szerelmes vagy - szerelmesek vagytok egymásba -, minden Ember változó hosszú ideig -, addig nem veszed/veszitek észre, hogy mennyire 2 különböző Emberek vagytok! -  Hogy mennyire eltérőek vagytok, sok-sok midenben egymástól. - Úgy anyagiakban, gondolkodásban, kommunikációban, intelligenciában, iskolázottságban, véleményekben , öltözködés, egészséges életmód, testsúly, sport, más-más érdeklődési szint, kulturált viselkedés, eltérő nagy korkülönbség, más-más bioritmus (pl. az egyik éjjeli bagoly, a másik pacsirta), eltérő érzelmi intelligencia - azaz az 1-ik túl féltékeny és birtokolni akar, míg a másik a szabadságot szereti, vagy még esetleg más környezetből is jöttetek, vagy az 1-ik külföldi (1 külön más világból). - Ezek mind-mind feltűnőek lesznek - 1 idő után -, kb. mikor eltelik pár hónap, vagy kezd csökkenni a szerelem, és/vagy már belépett a féltékenység is az egyik fél részéről, vagy talán már a verés is. - Akkor kezdesz "felébredni", azaz "megvilágosodni", hogy "alig kapsz levegőt" a párod mellett! - Hogy túlságosan elszámoltat az időddel, "lecsekkolja" a mobilodat, e-mailjeidet, kutat a táskádban, a zsebeidben - megy utánad, követ, meggyanúsít azzal is, ami nincs (hát még ha van!),  stb. Állandóan hívogat, megsértődik, ha nem hívod vissza azonnal, és másképp van mint, ahogy Ő akarja. Nem hagy 1 szabad "önálló" percet se Neked! - Magyarul "megszünteti a szabad Életedet", csak Ő létezhet a Számodra! Ekkorra már elveszted a "Szabadságodat" = BÖRTÖN-ben Élsz!

Ha csak ekkorra ér el a "tudatodig", hogy valójában ki is az a másik Ember, aki a párod? Hogy változott meg ilyen hamar? Nem ilyen volt! - "Én nem ilyen lovat akartam!" - Szeretnél Tőle megszabadulni, - de sajnos már késő! - Ő már nem enged! - Így 1 BÖRTÖN lesz az Életed mellette! - Valami függőséget fog generálni állandóan, hogy ne tudd otthagyni! Megfenyeget, vagy még meg is ver! - Te pedig nem tudsz mit tenni! - Mert félsz Tőle, bátortalan vagy megtenni, hogy otthagyd! Vagy segítséget kérj! - És sajnos, a legtöbbször meg is teszi, amivel megfenyegetett.

A legtöbb esetben - sajnos - ezt meg sem lehet beszélni! - Mert Vele nem lehet beszélni! Csak az Ő szabályai vannak érvényben! Neki csak úgy jó, ahogy Ő mondta, ahogy Ő szereti! - Te pedig szenvedsz mellette! - ÉLSZ AZ Ő BÖRTÖN-ÉBEN - A SAJÁT MAGAD ÁLTAL VÁLASZTOTT BÖRTÖN-BEN! - Mert Te választottad!

Ha tudatosan mész bele 1 kapcsolatba, akkor sem biztos, hogy ezeket a "jeleket" észreveszed - azt, hogy Ő féltékeny. - Mert az elején mindent megtesz annak érdekében, hogy "megszerezzen"! A kedvedben jár szinte mindenben. - Csak később változik meg, de nagyon! - Később már az van, hogyha az Övé nem vagy, vagy nem akarsz lenni -, akkor ne legyél másé se! És ezért is megtesz mindent.

Legyél nagyon óvatos a kapcsolataidban! - Ha találkozol valakivel, - aki addig teljesen ismeretlen volt -, ismerd meg először! - Már amennyire lehet valakit megismerni? Nem látsz a gondolataiba, a fejébe.

"Ne ugorjál fejest 1 olyan medencébe, amiben - még - nem tudod milyen mély a víz!" - (Én - ritafilozófia)

Ismerkedjetek hosszabb ideig, mint ahogy szoktál! - Megváltozott a Világ! - "A látszat néha csal!" - Nemcsak néha, hanem szinte mindig! - Te is más leszel később, mint amilyen most vagy! - Kérjél segítséget, az elején, ha kezded észrevenni, hogy féltékeny! Hidd el, megéri! - Menjél el kártyajóshoz, asztrológushoz (Hozzám)! Azonnal megmondja a kártya is és a horoszkópod is, hogy milyen most a párod, kit ismertél meg! - És ha nem tudod az Ő születési idejét? - Akkor is választ kapsz!  - Szánjál rá időt, energiát, pénzt -, a Saját érdekedben!!! - Ha nem BÖRTÖN-ben akarod (le)Élni az Életed!

Magadra ismertél? - Ha Te vagy féltékeny tipus! Te viselkedsz így a pároddal, akkor pedig próbáld leküzdeni és megbízni benne! - Ne Magadból indulj ki! - Egyáltalán nem biztos, hogy megcsal! - Mert minimum 4 családot teszel vele tönkre! - A sajátotokat, a szüleitekét, a gyerekedét! - Pokollá, BÖRTÖN-né teszed az Életeteket! - És kérjél segítséget! - Te is sürgősen! - Pszichológustól, asztrológustól (Tőlem). - Megéri!

Ezeket mind tapasztalatból írtam -, igaz nagyon régen volt! - Ő csalt meg, és Ő volt féltékeny! - Magából indult ki! - Én ki mertem lépni 2,5 év után a házasságomból! - De utána 35 évig rettegésben Éltem, mert tudtam, hogy követ, mindig a nyomomban volt! (Akkor váltunk el valójában, amikor Ő "eltávozott az Élők sorából"!) - Annak idején hiába kértem segítséget - hivatalos helyekről -, soha nem segített senki!!! - És most is ugyanaz van!!! -

Természetesen vannak nagyon jó Emberek! - És szerencsére azok, azaz Ők vannak többségben!

Valójában csak Magadra számíthatsz! - Te választod! - A Te Életed! - A Te döntésed! - A Te BÖRTÖN-öd -, ha rosszul sikerül választani! 

0 Tovább

HÚS - BELEVÁGOK!

Azaz - Én - ritkán vágok bele!

Ez ott kezdődik, hogy vidékre születtem - és voltak állatok. - Azaz volt HÚS az asztalon, - hetente 1-2x, Vasárnap és még +1 nap. - A többi napon mást ettünk. - Pénteken tilos húst enni! - a vallásunk szerint. Ezt a mai napig betartom, egyáltalán nem nehéz, mert ritkán eszem HÚS-t, most is.

Tehát - a háziállatok: csirke, tyúk, galamb, gyöngytyúk, liba, kacsa, nyúl, sertés, marha, birka, kecske, ? stb. - Azért "születnek", hogy az Embert kiszolgálják -, azaz - HÚS-étel-alapanyagként felhasználhatók legyenek! - Hogy változatos legyen az étkezésünk. - Az Ősember is úgy kezdte - vadászott! Állatokat - HÚS-t, és - növényeket, bogyókat evett!

Vidéken - a Nagyszüleimnek, Szüleimnek voltak csak háziállatai. Nekem nem! - Az nem az Én Világom! - Azért mert messze elmenekültem disznóvágáskor, de még 1 csirke nyaka elvágásakor is. - Semmi pénzért meg nem néztem volna. - Ugyanis irtózom és rosszul vagyok (régen még el is ájultam) - a vér látványától. - Ezért nem is bántam, hogy ritkán ettünk HÚS-t. Meg nem is bírta a gyomrom a magyaros ételeket. - Aztán pedig olyan drága lett, hogy azért kezdtem róla leszokni - mégjobban. - És egyre jobban lettem! - A sertés-HÚS-t már meg se tudom enni, kb. 20 éve ettem. - Halat, csirke-pulyka-HÚS-t eszem - csak ritkán, azt is bebundázom. Úgy más a látvány! - Ezeket is csak kész, azaz filézett állapotban veszem -, így meg túl drága! - Mert "a kép - és a szag" - a gyerekkoromból - előttem van most is -, ahogy kinéz 1 csirke levágáskor, kopasztáskor! - Ezért is kerülöm a HÚS-okat, még a boltban is a HÚS-os pultot is - nagy ívben!

De szükség van a szervezetünknek a HÚS-okra is. Mert van 1 Vitamin, a B12 -, ami CSAK HÚS-BAN TALÁLHATÓ MEG! - Vagy pótolni kell, étrendkiegészítővel! - Különben hiányállapot áll be!

Ezért, hogy ez a Vitamin is jelen legyen a szervezetemben, és javítsam az egészségem - eszem HÚS-t, ritkán, hetente 1x. - Ahogy megkívánom, és ahogy van rá pénzem. -

Mert Én egyébként a természet adta - növényi étkezést követem - 17 éve! - Zöldségek, gyümölcsök, rizs, szója, magvak, és nagyon alacsony zsírtartalmú HÚS-ok. - Mert az "A" Vércsoportom szerint - Nekem a vegán étkezési mód való! - Ezért eszem csak ritkán HÚS-t, felvágottakat egyáltalán nem, ill. évente 1-2x, de csak csirkéből-pulykából. - És lehet kapni "E-mentes" kolbászt is (tavaly fedeztem fel 1 boltban) -, amit csak Húsvétra és Karácsonyra veszek. - Ég és Föld, mint a hagyományos! - Ennyi a HÚS-fogyasztásom! - És eszem még tojást, natúr joghurtot, ricotta-túrót, kemény sajtokat, lekvárt, stb. - Ezért - még soha nem fogyókúráztam, és nem is vagyok (és soha nem is voltam) elhízva! - Igaz, feleannyit eszem, mint a magyar átlag! - Ez a lényege! - Tudok uralkodni Magamon! - És a személyre szabott étkezés!

Mert vannak, akiknek napi szinten szükségük van a HÚS-ra! Az adja számukra az energiát! - És vannak, akiknek nincs-, vagy kevésbé van szükségük a HÚS-ra, azok elkerülik, és/vagy minimálisra csökkentik a HÚS-evést. Vagy ha nem, akkor elhíznak tőle! - Mert, ami az 1-ik Embernek jó, megfelelő táplálék -, az 1 másik Embernek - lehet, hogy méreg! - Vedd észre a figyelmeztetéseket! Azaz, ha 1-es ételekről rosszul vagy! - És csak olyan ételeket, HÚS-okat egyél, amitől jól vagy!!! - ÉS TUDD, HOGY HOL A HATÁR! - MERT AZ EGÉSZSÉGED! - A TE KEZEDBEN VAN! - Ezért van az, hogy 1 családban az 1-ik tag normál testsúlyú -, a másik elhízott (vagy mindenki) -, a harmadik meg sovány, stb. - Mert 1-fajta étkezésen vannak! - Más-más ételt kellene enni!

Ezért csak abba a HÚS-ba vágjál bele, ami Neked való! - Kérjél hozzá segítséget!...Tőlem!

0 Tovább

ritafilozofia

blogavatar

Az Élettapasztalataim - és a tanulmányaim során másként látom a Világot. - Összefüggésekben látom. Mert minden mindennel összefügg! - "Amint fent úgy lent, amint kint úgy bent." (Triszmegisztosz)

Utolsó kommentek