EZEK A VALÓDI OKAI! - AZ ÖSSZEFÜGGÉSEK! - OLVASS A SOROK KÖZÖTT!

Újabban, az utóbbi időben - "még a vízcsapból is" - a Politika - folyik. - Akár akarom, akár nem, - foglalkoztat! - És elkezdett érdekelni is. - Igaz soha nem leszek politikus, - de látom az összefüggéseket!

Minden - mindig - úgy történik, ahogy történnie kell! - Ahogy "MEG VAN ÍRVA" - A SORSUNKBAN! - Akár tetszik, akár nem!

1. Ami 8 évvel ezelőtt történt! - MIÉRT? - Mert a Nép! - le akarta váltani az előző Kormányt! - Az "öszödi beszéd", - és az azt követő utcai zavargások, - gumilövedékekkel lövöldözések, gyújtogatás, - stb. - miatt! - Tehát az akkori kormány ellen - szavaztak! - De nagyon! - ÉS 2/3-AD LETT AZ EREDMÉNYE! - ELLENÜK! - Sok, nagyon sok Emberben él - ennek - a zavargásoknak - az emléke! - Mert - a Magyar Ember olyan, hogy "nem bocsájt meg, - és nem is felejt"! - Ezért - csak a "fanatikusaik" szavaznak - az akkori pártra - azután.

2. Ami 4 évvel ezelőtt történt! - MIÉRT? - EKKORRA - ELSZÁLLTAK! - A 2/3-AD MIATT! - DE NAGYON! - Elbízták magukat, - átestek a ló tulsó oldalára! - AZT GONDOLTÁK, - ÉS GONDOLJÁK MOST IS, HOGY - BÁRMIT MEGTEHETNEK! (1 darabig csak!) - ÉS MINDEN - SZAVAZÁSSAL KAPCSOLATOS - SZABÁLYT - JOGSZABÁLYT, - SAJÁT MAGUKRA SZABTAK! - 1 FORDULÓS VÁLASZTÁS! - STB. - LÁSD MÉG: ELŐZŐ POSZT: VÁLASZTÁS - SZAVAZÁS - POLITIKA! - HOGY MÉG VÉLETLENÜL SE TUDJON MÁS - NYERNI! - ÉS AMIT CSAK LEHETETT, "MINDENT" - MEGTETTEK - A SAJÁT- ÉS A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜK - ÉRDEKÉBEN! - AZ ELLENZÉK - SZÓHOZ SEM TUDOTT JUTNI - A 8 ÉV ALATT! - Sőt több párt - szétszéledt, - feloszlott - megszünt!

3. Mi történt most? - 2/3-AD - 3X-RA IS! - MIÉRT? - TÖRTÉNHETETT MEG ÚJBÓL? - MERT - AHOGY ÍRTAM AZ ELŐZŐ POSZTBAN! - MEGFÉLEMLÍTETTÉK A VIDÉKI EMBEREKET! - TRANSZBAN! - STRESSZBEN! - FÉLELEMBEN! - TARTOTTÁK - A NÉPET! - MÉG PESTEN IS - AZOKAT, AKIK ELHISZNEK MINDEN SZAVAUKAT! - ÉS FÉLNEK MINDENFÉLE VÁLTOZÁSTÓL! - MÁSRÉSZT - VIDÉKEN KEVÉS A MUNKA-LEHETŐSÉG! - FÉLNEK, HOGY ELVESZÍTIK - A KÖZMUNKÁJUKAT! - MERT CSAK ADDIG VAN, AMÍG ŐK VANNAK KORMÁNYON! - EZÉRT - MEGINT CSAK RÁJUK SZAVAZTAK! -

ÉS MÉG - MIÉRT TÖRTÉNHETETT MEG? - MERT - NINCS ALTERNATÍVA! - AZAZ VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG! - 1 OLYAN NAGYOBB - ELLENZÉKI - PÁRT! - AKI MÉG NEM VOLT KORMÁNYON!!! - MERT AKIK EDDIG VOLTAK! - AZOK MIND LESZEREPELTEK! - A NÉP- AZ ORSZÁG ELŐTT! - Mondom, csak a fanatikusaik szavaznak Rájuk! -

MIÉRT? - LETT EZ AZ EREDMÉNY? - KI RONTOTT EL? - MIT? - Senki nem rontott el semmit! - Ennek így kellett történnie! - Így volt megírva "a CSILLAGOKBAN"! - A SORSUNKBAN! - Semmit nem lehetett tenni ellene!

Másrészt! - Az ellenzéki pártokról, - ha 8 évig nem hallani semmit! - Akkor Ők nincsenek is! - Az utóbbi 2-3 hónapban "feléledtek" - félig-meddig összefogtak - egyeztettek! - Már késő volt! - Vagy összefogtak volna teljesen - mind az egész 1 csoportba! - Vagy 1 se! - Mert így "szétcsúszott a kommunikáció"! - Elvonták a figyelmet a lényegről! Az egyeztetésekkel, a visszaléptetésekkel! - Illetve nem magyarázták el az Embereknek a "lényeget"! - Pont arról nem beszéltek, amiről kellett volna! - De ilyeneket nem szoktunk feltenni! - Mi lett volna, ha...? - Ha - elmondták volna, hogy: - Ők sem akarják lebontani a kerítést! - És ellene vannak a betelepítésnek is! - Ez csak 1x hangzott el a TV-ben! - Ha - elmondták volna, hogy: - Hol lehet tájékozódni, milyen web-oldalakon? - az esélyesebb jelöltekről? - És mi a lényege a visszaléptetéseknek? - Mi lett volna, ha...? - Most már késő! - Eső után köpönyeg! - Lényegtelen! - Soha nem tudjuk meg!

ÉS - mint írtam - sokan nem szavaznak arra a pártra, akiben már 1x, vagy többször - is - csalódtak! - Másrészt - pont ezért - kevesen tudták megtenni azt, - hogy olyan pártra szavazzanak, akikre eddig soha! - Azaz olyan pártra, aki "nem a szive csücske"! - "Kevesen vannak erre megérve"! - Vagy kevesen felejtettek! - Vagy kevesen értették meg "a lényeget"! - Illetve a "megfélemlített vidéken" - többen-, nagyon sokan - laknak!

Tehát - AZ ELLENZÉKNEK! - MOST! - KELL ELKEZDENI! - FEJLŐDNI! -NÖVEKEDNI! - FELKÉSZÜLNI! - ELINDULNI! - AZ EMBEREK KÖZÉ! - HOGY LEGYEN KINEK ELINDULNI, MINT ELLENZÉK! - A KÖVETKEZŐ - bármilyen - VÁLASZTÁSRA! - ÉS -  TELJESEN MÁS MÓDSZEREKET KELL ALKALMAZNI! - MINT EDDIG, BÁRMIKOR!

DE - az a Meglátásom: hogy akkor is jobban megéri nekik -  KÜLÖN-KÜLÖN INDULNI! - ha kisebb eredményt érnek el! - De akkor azt önállóan érik el! - És "nem húzza le őket" - a korábban kormányon lévő párt, vagy azok vezetői-személyei! Akikre sokan azt mondták, hogy rájuk biztos nem szavaznak soha többet! - Se szélsőséges pártra! -

Tehát - EZÉRT LETT OLYAN AZ EREDMÉNY! - AMILYEN! - MERT NINCS ALTERNATÍVA! - NINCS 1 NAGYOBB! - "LÁBON ÁLLÓ"! - ELLENZÉKI PÁRT! - AKI MÉG NEM VOLT KORMÁNYON!!! - EZ FONTOS! - HOGY "MÉG NEM VOLT KORMÁNYON"! - 1 ILYEN ELLENZÉKI - NAGYOBB PÁRT "FELDUZZASZTÁSÁRA" - VAN/VOLNA SZÜKSÉG!

A politikai elemzők - az adatokból, eredményekből - elemeznek - találgatnak! - Hogy mi történhetett? 3x is! 

Én pedig - az "Emberek között Élek! - BKV-val járok! - és Vidéken is vannak rokonaim! Tudom, hogy mi ott a helyzet! És hogy meg vannak félemlítve! - És nemcsak látom, - hanem hallom is az Embereket, hogy miket beszélnek! (Nem az okostelefonomat nyomogatom, mert hogy nincs is! - És a fülemben sem szól a zene állandóan! - Mert egyáltalán nem!) - Tehát - nemcsak nézek, hanem látok is, és hallok is - Embereket! - Mert odafigyelek a részletekre - is!