FELTÉTLENÜL MENJ EL - SZAVAZNI! - 2018. ÁPRILIS 08.-ÁN VASÁRNAP! - HALLGASS A SZIVEDRE! - ÉS AZ ESZEDRE IS! - ÉS ASZERINT DÖNTS, AHOGY ÉRZED! - LÉNYEG AZ, MENJÉL EL SZAVAZNI!!! - ÉS HA VAN CSALÁDOD, VIDD EL ŐKET IS!

OLVASS A SOROK KÖZÖTT! - EMBEREK! - ÉBRESZTŐ! - "AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA"!

Semmilyen pártnak nem vagyok a tagja! Nem is voltam soha, és nem is leszek!

Igyekszem - kívülállóként - függetlenként - rávilágítani 1-es dolgokra, hogy mi történik most! - És az elmúlt 28,5 évben Magyarországon! - A magyar KIS-Emberekkel! - és a politikában! - Kicsit (nagyon) beleszőve az asztrológiát is! - Attól, hogy valaki hisz benne, vagy nem, attól még ez működik! - Az asztrológia 4 ezer éves tudomány! - És nem jóslás, mint sokan hiszik!

1989. október 23.-án 12,03-kor kikiáltották a 3. Magyar Köztársaságot! - Mondhatom azt, - a lehető legrosszabbkor! - Ez véletlen, vagy direkt tudatos!? Lehet! - Ezt nem tudjuk! - A Szaturnusz - együtt áll - a Neptunnal - az Ascendensen! - És a Hold = Nép, az is sértett, azaz rossz fényszögben van. - Amit mutat a hkp. ábra, - az lett!

Soha nem volt még annyi búskomor, lehangolt, depressziós, szegény "EMBER" - az országban, mint most van, illetve a 28,5 év alatt azzá vált!

Csak a gazdagok gazdagodtak! - A szegények mégjobban szegényedtek!

Voltam 1-2x Budán! - Mintha nem is Magyarországon lenne! - Pest és Buda - ÉG - ÉS FÖLD! - Teljesen más az "érzés, a légkör" ott, mint itt Pesten!

És "a fogatlan nép országa" - felé tart az ország! - Tapasztalom, látom itt Pesten is, de főleg vidéken! Csillagászati árak a fogászati rendelőkben. Igaz jól dolgoznak, meg minőségi anyagokkal. De a nagy többség számára ez megfizethetetlen! Ha leakciózzák, még fél áron is megéri nekik dolgozni! Érdekes! - Az SZTK. Fogászatokon meg sz.. munkát végeznek. 1 évig se tart a fogtömés. - A FOG - ez is a Szaturnuszhoz tartozik!

A NÉP - ki van szolgáltatva! - TÖBB MILLIÓ EMBER! - Függ mindig "Valaki(k)től"! - Vagy a családjától - vagy az Államtól! - Vagy mind 2-től! - Vagy kevés a nyugdíja, vagy segélyen-közmunkán van! - Vagy nincs munkalehetőség! - Vagy egyáltalán nincs semmilyen munkája, bevétele, mert valakit ápolt (a szüleit) - és lebetegedett, - vagy túl sokat dolgozott, és azért betegedett le. - Lényeg az: vagy minimális a bevétele, vagy semmi! -- Ha kérni kell! Pl. segélyt, lépten-nyomon megaláznak. De ha a családtagtól kell kérni, - már ha van családtag - az is megalázó, kiszolgáltatottá teszi az Embert!

HOGY LEHET EZEKEN FELÜLEMELKEDNI? - MEGOLDÁSOKAT KELL KERESNI A PROBLÉMÁKRA! - DOLGOZNI RAJTA! - BEFEJEZNI AZ ÁLLANDÓ PANASZKODÁST! - ÉS SAJÁT MAGADDAL! - A SAJÁT ÉLETEDDEL - FOGLALKOZNI! - A MÁSOKÉ HELYETT! - A PROBLÉMÁKAT - ÁTNEVEZNI - ÁTALAKÍTANI - FELADATOKKÁ! - A FELADATOKRA PEDIG MEGOLDÁSOKAT KERESNI! - Ha 1-edül nem megy, akkor igénybe venni segítséget, tanácsadót!

És ezt csak TUDATOSAN! LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE! LEHET MEGOLDANI, MEGCSINÁLNI! - Hány év alatt alakult ki a jelenlegi helyzeted? - Minimum annyi hónap a megoldás! Az is lehet, hogy több. - DE CSAK AKKOR, HA MINDEN NAP TESZEL ÉRTE! ÉS MINDEN NAP - MAGADDAL! - ÉS AZZAL FOGLALKOZOL, HOGY JÓRA, JOBBRA - VÁLTOZZON-FORDULJON AZ ÉLETED! - ÉS HA NEM MEGY JOBBRA! - FORDULJ BALRA!

ÉS EHHEZ MOST ITT VAN 1 NAGYON JÓ LEHETŐSÉG! - 1 SOHA VISSZA NEM TÉRŐ LEHETŐSÉG! - A TE SAJÁT! - ÉS HA VAN CSALÁDOD, - AZ Ő ÉLETÜK IS - A TÉT!

MENJÉL EL SZAVAZNI! - VÁLASZTANI! - 2018. ÁPRILIS 08. V.! - ÉS  VIDD EL AZ EGÉSZ CSALÁDOD! - A BARÁTAIDAT, AKIT CSAK LEHET! - ÉS DÖNTSÉL/DÖNTSETEK - TUDATOSAN! - VÁLASSZATOK - SZAVAZZATOK! - ASZERINT, AMIT A SZIVETEK! - ÉS AZ ESZETEK! - DIKTÁL!

És tudd:

Ha otthon maradsz, akkor Neked jó úgy, ahogy van! - Magyarul: a Kormányzó Pártra szavazol! -

Ha kis-, újonnan alakult, ismeretlen , "MOST KIKELT"!, semmitmondó - nevű - pártnak nevezett - pártra - SZAVAZOL! - Akkor is a Kormányzó Pártra - SZAVAZOL! - Ezek, a Kormányzó Párt-közeli, meggazdagodni vágyó Emberei! - Azért alakultak, alakították! - hogy gyengítsék az Ellenzéket! - És felvegyék a "tetemes összegű kampánypénzeket"! - Mert ezek a pártok - olyan gyorsan el is tünnek, mint amilyen gyorsan jöttek - a Választások idejére!

Tehát - DÖNTSÉL! - FELELŐSEN! - MOST! - ÁPRILIS 08. VASÁRNAP

MERT:

28,5 év alatt nem haladt előre az ország nagy része! - Több millióan - mélyszegénységben! - Élnek! (Élet az?!) - Csak a gazdagoknak jó itt élni! - Mert szinte nem is ezen a FÖLDÖN! - MAGYARORSZÁGON - JÁRNAK! - Sokan, nagyon sokan! - Átestek a ló tulsó oldalára! - "Elszálltak!"

Kérdés? - Mindegy melyik csoportba tartozol! - Mikor szálltál ki az autódból? - Szállj le néha a Földre is! - Mikor utaztál valamelyik BKV járaton? - Mikor jártál valamelyik, bármelyik aluljáróban, Pesten? Pl. Blaha, Nyugati, Astoria! Vagy 1 beugró kapualjban! stb. - "EMBEREK!" - A FÖLDÖN FEKSZENEK! - LAKNAK! - "ÉLNEK"!? - És egyre többen! - És nézzél szét vidéken is! - És Te mikor segítettél 1 szegény Emberen? - A KUTYÁKAT MEG MEGMENTIK! - BOCS! - ÉS AZ EMBEREKET? - AZOK KEVESEBBET! - ÉRNEK!-MINT 1 KUTYA?!

Ezek nemcsak az utóbbi 8 év alatt alakultak ki! - Hanem folyamatosan emelkedett a számuk! - Ez MA Magyarország = az Európai Unió! - a 21. században! - Hova jutott az ország??? - 28,5 év alatt??? - Az összes szomszédos ország - lehagyott Bennünket? 

Minden pártnak voltak - korrupciós ügyei, - és egyéb botrányai! - Mindenki emlékszik rájuk!

És MOST! - AZT TUDOD? - HOGY:

- 30 STADION ÁLL ÜRESEN! - MILLIÁRDOKBÓL ÉPÜLTEK! - Amiknek hatalmas fenntartási költsége van!

- ÉS - KISVASÚT! - ÉS EGYEBEK! - AMIK FELESLEGESEN ÉPÜLTEK - MILLIÁRDOKBÓL!

- ÉS - A SZOMSZÉDOS ORSZÁGOKBAN IS ÉPÍTETTEK - STADIONOKAT! - EZT, AZT! - HOGY MINDENKI RÁJUK SZAVAZZON!

- ÉS AZ, HOGY AZ ORSZÁGHATÁR-KÖZELI FALVAKBAN! - PL. AZ UKRÁN HATÁRSZÉLEN - 30-50 UKRÁN 2-S ÁLLAMPOLGÁR VAN BEJELENTKEZTETVE!!! - A POLGÁRMESTER SEGÍTSÉGÉVEL! - 1-1 HÁZBA - 4 ÉVE! - AKIKET MÉG SOHA NEM IS LÁTTAK! - CSAK SZAVAZNI JÖNNEK ÁT! - TÖBB 100 EZREN! - Elképzelhető, és valószínű ez más határszéleken is! - MI EZ? - HA NEM VÁLASZTÁSI CSALÁS??? - (Házon kívül c. műsor)

- ÉS MIÉRT VÁLTOZTATTÁK MEG - A VÁLASZTÁSI TÖRTÉNYT! - 1 FORDULÓSRA? - AZÉRT, HOGY A 2. FORDULÓBAN - NE LEHESSEN RÁERŐSÍTENI 1 MÁSIK! - AZAZ - ELLENZÉKI PÁRTRA!

- ÉS AZT TUDOD? - HOGY - AMERIKÁBAN LÉTREHOZOTT A KORMÁNY - ALAPÍTVÁNYT! - SOK MILLIÓ FT-ÉRT! - A MAGYAROK ÖSSZEFOGÁSÁRA! - (Ezt pár évvel ezelőtt találtam a net-en! kb. 2-3 éve)

- ÉS 20 VAGY 25 MILLIÓÉRT! - LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYT! -  ÁRULNAK! - AMIVEL "BÁRKI"! - BETELEPÜLHET! - ÉS  BE IS TELEPÜLT! - MAGYARORSZÁGRA!

- ÉS A PAKS-2! - 28 ÉVVEL EZELŐTT: OROSZOK! MENJETEK HAZA! - MOST MEG - ÚJBÓL VELÜK ÜZLETELNEK? - NEM BESZÉLVE ARRÓL, HOGY A LEGVESZÉLYESEBB ÜZEM! - (ANNAK IDEJÉN - CSERNOBIL KATASZTRÓFA! - AZ EGÉSZ EURÓPÁT ELÁRASZTOTTA! - CSAK NEM MERTÉK BEVALLANI! - EZT IS MOSTANÁBAN MUTATTÁK BE A TV-BEN!) - A ZÖLD ENERGIÁK BEVEZETÉSÉT MEG - MEGADÓZTATJÁK!? - MIÉRT?

- ÉS - AZT, HOGY BULGÁRIA UTÁN - MAGYARORSZÁG! - A LEGKORRUPTABB! - ORSZÁG! - AZ EURÓPAI UNIÓBAN!!!???

- ÉS MIÉRT MENTEK 600 EZREN? VAGY TÖBBEN - AZ EU-BA, KÜLFÖLDRE DOLGOZNI? - MERT AZ EU-BAN 4-6X MAGASABBAK A BÉREK, MINT MO.-N! - ÉS NYUGALMASAN MEGKERESIK AZT, AMIT ITTHON 12-16 ÓRÁBAN SEM!

- ÉS A KÓRHÁZAK! - VÁRÓLISTÁK! - OKTATÁS! - ISKOLÁK! - PROBLÉMÁI! - A MAGÁN-NYUGDÍJPÉNZTÁRAK! BEVONÁSA - AZ ÁLLAMI RENDSZERBE! - DE HOVA? - Hogy csak párat említsek!

- ÉS - A KORMÁNYZÓPÁRT - NAGYRÉSZE - A SOROS-ISKOLÁBAN TANULT - ANNAK IDEJÉN!

- AZ ALAPTÖRVÉNY! - A JOGSZABÁLYOK - ÁTÍRÁSA - SAJÁT MAGUKRA! - ANNYI JOGSZABÁLY VAN, HOGY MÁR LEVEGŐT SE LEHET VENNI! - ÉS - AKIK ÍRTÁK, AZOK SE TUDJÁK - BETARTANI!?

- EMLÉKSZEL? - VASÁRNAPI ZÁRVATARTÁS! - 1 ÉVIG! - VISSZAFELÉ FEJLŐDÉS!

- ÉS NET-ADÓ! - EZT IS VISSZAVONTÁK! - MIELŐTT BEVEZETTÉK VOLNA! - EZT IS TÜNTETÉSEK - HATÁSÁRA!

- ÉS A LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG!? - MEGRENDEZÉSÉT IS VISSZAVONTÁK! - NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉSRE!

- ROSSZ DÖNTÉSEK SOROZATA!

- ÉS - 2017. NYARÁTÓL 3X VOLT - ÉLELMISZER-ÁREMELKEDÉS!!! - ANNAK ELLENÉRE DRÁGÁBBAK AZ ÉLELMISZEREK, HIÁBA CSÖKKENTETTÉK 1-ES TERMÉKEKNÉL AZ ÁFÁT! - JA +MÉG - A BÚJTATOTT ÁREMELKEDÉSEK! - TUDOD MI AZ? - AMIKOR UGYANANNYI MARAD AZ ÁRA, - DE SOKSZOR MÉG FEL IS EMELIK! - ÉS CSÖKKEN A SÚLYA! Pl. a joghurtok, tejfölök, stb. 0,50-ről már sokszor csak 0,375 vagy 0,33 literes. Már nincs hova csökkenteni! - Már majdnem olyan, mint a kicsi. - Persze a kicsik súlyait is lecsökkentették! - Ezért az idén - újból - jól felemelték az árakat!

- ÉS AZ - EURÓPAI UNIÓBAN - MAJDNEM - A LEGMAGASABB! 27%-OS AZ ÁFA! - MAJDNEM 30 % RÖGTÖN VISSZAKERÜL AZ ÁLLAMNAK - SZINTE MINDENBŐL!

- ÉS - SOKKAL ROSSZABBUL ÉLÜNK MINT 4 ÉVE! - VAGY 8 ÉVE! - VAGY AKÁR 12 ÉVE! - DE MINDENKÉPPEN ROSSZABBUL, MINT 28,5 ÉVE! - MIÉRT???

ÉS - REZSICSÖKKENTÉS! - CÍMSZÓVAL! - 2013-BAN BEFAGYASZTOTTÁK AZ ÁRAKAT! - IGAZ, HOGY CSÖKKENT A REZSI, 2013. ÓTA! - DE A TV-MŰSOROKBÓL AZ IS KIDERÜLT! - HOGYHA NEM LENNE BEFAGYASZTVA! - AKKOR MÉG KEVESEBBET FIZETNÉNK! - MERT CSÖKKENTEK A VILÁGPIACI ÁRAK! - ÉS A 2 KÖZÖTTI KÜLÖNBÖZET? - HASZON? - Éveken át! - HOL VAN? - LEBUKTAK! - Mert - rávilágítottak a TV-ben! - Ezért - gyorsan -, már amikor elmúlt a tél! - Gyorsan adtak - REZSICSÖKKENTÉS CÍMEN! - lakásonként 12 ezer Ft-ot!

AZ UTÓBBI ÉVEKBEN - DE KÜLÖNÖSEN MOST VÁLASZTÁSOK ELŐTT! - "MÉG A VÍZCSAPBÓL IS - A POLITIKA - FOLYIK!" - Az elmúlt hónapban, szinte csak választási műsorokat néztem! Általában napi 2-3-t! -

Ezekben a választással kapcsolatos műsorokban - 1x SEM VETT RÉSZT A KORMÁNYZÓ PÁRT KÉPVISELETÉBEN SENKI! - Csak a "SAJÁT" - TV-jükben megy a riogatás! - félelemkeltés!

MIÉRT? - MERT:

Esetleg rákérdeztek volna, hogy miért ez a nagy "SOROSOZÁS"? - BETELEPÍTÉS! - ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT! stb. - Minden utca, buszmegálló tele van vele! - Szokták mondani: "még a vak is látja"! - És ez a sok hirdetés - mennyibe kerül? - minden 10 méteren!

AZÉRT VAN, HOGY - ELTERELJÉK A FIGYELMET! - A LÉNYEGRŐL! - A VALÓSÁGRÓL! - A FENTIEKRŐL: A SZEGÉNYSÉGRŐL! - A STADIONOKRÓL! - ÉS EGYEBEKRŐL, - A MŰTÉTI ÉVES VÁRÓLISTÁKRÓL! - ÉS EGYÉB KORRUPCIÓS ÜGYEKRŐL! - VAGY: Pl. arról, hogy "valaki" - annyit keres 1 nap alatt!!! - mint más 10 év alatt, vagy 1 Életen át se! - Csak azért mert "Közel van a Tűzhöz"!

MERT - EZZEL A NAGY "SOROSOZÁSSAL" - BETELEPÍTÉSI RIOGATÁSSAL! - GYŰLÖLETKELTÉSSEL! - MEGFÉLEMLÍTIK! - STRESSZBEN! - TRANSZBAN! - TARTJÁK! - AZOKAT AZ EMBEREKET! - AKIK EZEKET ELHISZIK! - AKIK ELHISZIK MINDEN SZAVUKAT, AMIT MONDANAK! - AKIK EGYÉBKÉNT IS FÉLNEK MINDEN VÁLTOZÁSTÓL! - ÉS PERSZE - ILYEN MEGFÉLEMLÍTÉSSEL MÉG JOBBAN FÉLNEK, ÉS MÉG JOBBAN - BEFOLYÁSOLHATÓK! - TÖNKRETESZIK AZ EMBEREK TUDATÁT, LELKÉT!!!

TE - HÁNY TV-VÁLASZTÁSI MŰSORT NÉZTÉL MEG? - HOGY TÁJÉKOZÓDJ! - A SZAVAZÁSHOZ?

TUDD, HOGY:

1-ETLEN 1 - ELLENZÉKI PÁRT - SE AKARJA LEBONTANI A KERÍTÉST SE! - ÉS A BETELEPÍTÉSI KVÓTÁT SE FOGADJÁK EL!" - EZT 1-ÖNTETŰEN - KIJELENTETTÉK!

Minden ember! - Minden Párt! - Mint a KORMÁNYZÓ PÁRT IS! - GYÖKERESEN! - VAGY JÓ! - VAGY ROSSZ! - IRÁNYBA! - DE MEGVÁLTOZOTT! 28,5 ÉV ALATT! - Ugyanúgy mindenki megváltozott! - Te is másképp gondolkodsz! - mint közel 30 évvel ezelőtt!

Miért? - Mert:

28-30 ÉVENTE! - BEKÖVETKEZIK A VÁLTOZÁS! - Ugyanis - 2018. március 26.-án - A SZATURNUSZ - VISSZATÉRT - A RADIX - HELYÉRE! - Azaz, oda, ahol a 3. Magyar Köztársaság - Kikiáltásakor állt!!! - Tehát - ugyanolyan, mint eddig volt - 28,5 évig! - Nem lehet! - Változnia kell! - VALAMINEK! - VÁLTOZNIA KELL! - ÉS FOG IS! - FOKOZATOSAN! - (Nem 1-ik napról a másikra!) - VALÓSZÍNŰ! - MERT A SZATURNUSZ! - MEGTESZI AZT, AMI A DOLGA! - AKÁR TETSZIK! AKÁR NEM! - MERT SORS! - NEM SOROS! - SORS-BOLYGÓ! (Én megmondtam! - Majd emlékezz rá!)

ÉS AZT IS TUDD! - OLYAN, HOGY MINDENKINEK JÓ! - AZ A PÁRT, AKI KORMÁNYRA KERÜLT! - OLYAN NEM VOLT SOHA! - NINCS IS! - ÉS NEM IS LESZ! - MERT - AHÁNY EMBER, ANNYIFÉLE! - GONDOLKODÁSÚ! - ÉS MINDENKI MÁST SZERETNE! - MÁSKÉPP SZERETNÉ! - ÉS MÁSKÉPP LÁTJA A VILÁGOT! - EZ VAN! - EZEN NEM LEHET VÁLTOZTATNI!

ÉS AZ JÓ VOLT? - AMIKOR 40 ÉVIG 1 PÁRT URALKODOTT?! - MOST IS AZT SZERETNÉD?

GONDOLKODJ!

JAVASLOM! - NÉZZ VÁLASZTÁSI MŰSOROKAT - MÉG EBBEN A 2-3 NAPBAN!

ÉS MENJ EL SZAVAZNI! - MINDEN 1-ES SZAVAZAT SZÁMÍT!

ÉS DÖNTS! - FELELŐSEN! - TUDATOSAN! - NE CSAK A SZIVEDRE! - AZ ESZEDRE IS! - HALLGASS!

ÍRTAM EZEKET - AZ ASZTROLÓGIAI TANULMÁNYAIM - ALAPJÁN! - ÉS A TV-BEN LÁTOTT VÁLASZTÁSI MŰSOROK! - ÉS A NET-EN - TALÁLT/OLVASOTT - ÍRÁSOK! - ALAPJÁN!

Módosítottam - kipótoltam: P.06.04.2018. - ÉS 07.-én Szo.-n.