Azaz - Én - ritkán vágok bele!

Ez ott kezdődik, hogy vidékre születtem - és voltak állatok. - Azaz volt HÚS az asztalon, - hetente 1-2x, Vasárnap és még +1 nap. - A többi napon mást ettünk. - Pénteken tilos húst enni! - a vallásunk szerint. Ezt a mai napig betartom, egyáltalán nem nehéz, mert ritkán eszem HÚS-t, most is.

Tehát - a háziállatok: csirke, tyúk, galamb, gyöngytyúk, liba, kacsa, nyúl, sertés, marha, birka, kecske, ? stb. - Azért "születnek", hogy az Embert kiszolgálják -, azaz - HÚS-étel-alapanyagként felhasználhatók legyenek! - Hogy változatos legyen az étkezésünk. - Az Ősember is úgy kezdte - vadászott! Állatokat - HÚS-t, és - növényeket, bogyókat evett!

Vidéken - a Nagyszüleimnek, Szüleimnek voltak csak háziállatai. Nekem nem! - Az nem az Én Világom! - Azért mert messze elmenekültem disznóvágáskor, de még 1 csirke nyaka elvágásakor is. - Semmi pénzért meg nem néztem volna. - Ugyanis irtózom és rosszul vagyok (régen még el is ájultam) - a vér látványától. - Ezért nem is bántam, hogy ritkán ettünk HÚS-t. Meg nem is bírta a gyomrom a magyaros ételeket. - Aztán pedig olyan drága lett, hogy azért kezdtem róla leszokni - mégjobban. - És egyre jobban lettem! - A sertés-HÚS-t már meg se tudom enni, kb. 20 éve ettem. - Halat, csirke-pulyka-HÚS-t eszem - csak ritkán, azt is bebundázom. Úgy más a látvány! - Ezeket is csak kész, azaz filézett állapotban veszem -, így meg túl drága! - Mert "a kép - és a szag" - a gyerekkoromból - előttem van most is -, ahogy kinéz 1 csirke levágáskor, kopasztáskor! - Ezért is kerülöm a HÚS-okat, még a boltban is a HÚS-os pultot is - nagy ívben!

De szükség van a szervezetünknek a HÚS-okra is. Mert van 1 Vitamin, a B12 -, ami CSAK HÚS-BAN TALÁLHATÓ MEG! - Vagy pótolni kell, étrendkiegészítővel! - Különben hiányállapot áll be!

Ezért, hogy ez a Vitamin is jelen legyen a szervezetemben, és javítsam az egészségem - eszem HÚS-t, ritkán, hetente 1x. - Ahogy megkívánom, és ahogy van rá pénzem. -

Mert Én egyébként a természet adta - növényi étkezést követem - 17 éve! - Zöldségek, gyümölcsök, rizs, szója, magvak, és nagyon alacsony zsírtartalmú HÚS-ok. - Mert az "A" Vércsoportom szerint - Nekem a vegán étkezési mód való! - Ezért eszem csak ritkán HÚS-t, felvágottakat egyáltalán nem, ill. évente 1-2x, de csak csirkéből-pulykából. - És lehet kapni "E-mentes" kolbászt is (tavaly fedeztem fel 1 boltban) -, amit csak Húsvétra és Karácsonyra veszek. - Ég és Föld, mint a hagyományos! - Ennyi a HÚS-fogyasztásom! - És eszem még tojást, natúr joghurtot, ricotta-túrót, kemény sajtokat, lekvárt, stb. - Ezért - még soha nem fogyókúráztam, és nem is vagyok (és soha nem is voltam) elhízva! - Igaz, feleannyit eszem, mint a magyar átlag! - Ez a lényege! - Tudok uralkodni Magamon! - És a személyre szabott étkezés!

Mert vannak, akiknek napi szinten szükségük van a HÚS-ra! Az adja számukra az energiát! - És vannak, akiknek nincs-, vagy kevésbé van szükségük a HÚS-ra, azok elkerülik, és/vagy minimálisra csökkentik a HÚS-evést. Vagy ha nem, akkor elhíznak tőle! - Mert, ami az 1-ik Embernek jó, megfelelő táplálék -, az 1 másik Embernek - lehet, hogy méreg! - Vedd észre a figyelmeztetéseket! Azaz, ha 1-es ételekről rosszul vagy! - És csak olyan ételeket, HÚS-okat egyél, amitől jól vagy!!! - ÉS TUDD, HOGY HOL A HATÁR! - MERT AZ EGÉSZSÉGED! - A TE KEZEDBEN VAN! - Ezért van az, hogy 1 családban az 1-ik tag normál testsúlyú -, a másik elhízott (vagy mindenki) -, a harmadik meg sovány, stb. - Mert 1-fajta étkezésen vannak! - Más-más ételt kellene enni!

Ezért csak abba a HÚS-ba vágjál bele, ami Neked való! - Kérjél hozzá segítséget!...Tőlem!