EMBEREK - ÁLLATOK - KAPCSOLATOK!?

Kérdezheted, hogy jön ez ide? - Igen, az Emberek - úgy látom mostanában, hogy túlzásba viszik az ÁLLAT-szeretetüket! - És nem is kicsit! - Nagyon! - Igaz, hogy az állat nem tudja ellátni önmagát. Etetni-itatni, sétáltatni kell, stb. - Eddig teljesen rendben is van.

De! - Amikor a kutya-macska, stb. ÁLLAT - az Emberrel együtt alszik az ágyában, azt már "enyhe túlzásnak tartom"! - Csókolgatják, nyalja az arcát, közben folyik a nyála, - már elnézést! - És a feneküket sem törlik ki! - És az ÁLLAT-okat nem is fürdetik minden nap! - Ez Számomra - elfogadhatatlan, hogy az ÁLLAT uralja a lakást. - Igaz, mindenki úgy csinálja, ahogy szereti, - az Ő dolga! - Különböző betegségeket, allergiákat okozhat az ÁLLAT-ok túlzott "nyalogatása"! - Gondolj erre is! - Van-e allergiád? - És miért, mitől? 

Az Embernek is, és az ÁLLAT-nak is megvan a helye! - Szerintem!

Csak ebben az az óriási probléma, hogy - az ÁLLAT-aikat - ellátják, simogatják, kényeztetik, puszilgatják, szeretgetik, - elfogadják a viselkedését úgy, ahogy van! Ha szót fogad, ha nem, akkor is! - Közben meg a kapcsolataikban - legyen az szülő-gyerek, vagy párkapcsolat - "marják egymást"! - Veszekednek, nem értik meg egymást, - vagy alig beszélgetnek, - nem tudják egymást elfogadni, - ÚGY MINT AZ ÁLLAT-AIKAT!

MI LENNE, HA?

Ugyanúgy, vagy legalább hasonlóan, vagy mégjobban - bánnátok - ti Emberek is egymással! - Úgy mint az ÁLLAT-aitokkal! -

Mivel különb az ÁLLAT-od, - mint a Szüleid, vagy a Gyereked, vagy a Párkapcsolatod? - Gondolkodtál már ezen? - Vagy fel se merült még benned ez a kérdés? - Hogy, hogy van ez? - Miért van az, hogy az ÁLLAT-odat jobban szereted? - Vagy még lent az utcán a másét is.

És tudod, miért van annyi 1-edülálló Ember mostanában? - Mert 1 kapcsolatra kevesebb időt fordítanak, mint az ÁLLAT-aikra! - És! - Az ÁLLAT-od - elfoglalja a helyét - az ágyon! - a párkapcsolatodnak! - Majd, ha lerakod az ÁLLAT-odat a helyére! - Akkor biztos lesz hamarosan 1 kapcsolatod! - És azt is, azaz Őt is "ápold", kényeztesd, szeretgesd, - ugyanúgy, még a 10. évben is - mint az ÁLLAT-odat!

És többször hallottam már, és láttam a TV-ben is, hogy - a kutya előtt még puszit sem lehetett adni egymásnak! - Hogy legyen akkor párkapcsolatod, ha az ÁLLAT-od - "előbbre helyezed" - a kapcsolatodnál?

És tudod, miért van ÁLLAT-od? - Hogy megtanulj - felelősséget vállalni - Magadért, - és valakiért!

1 vicc volt - mostanában a tv-ben. Nem szó szerint! - Zárd be a kutyádat és a Feleségedet 1 órára! - Majd, amikor kiengeded Őket, nézd meg! Melyik örül neked jobban?!

Lehet, hogy - innen jön a nagy ÁLLAT-szeretet? - Mert azzal azt csinálsz, amit akarsz, - akkor is fog szeretni, és hűséges lesz Hozzád! - Az Embereknek, főleg mostanában - kisebb a tűrőképességük! - Ezért inkább van az Embernek ÁLLAT-a, - párkapcsolat helyett!

És akkor még beszélhetnék arról, hogy - az ÁLLAT-aikat - ruhákba öltöztetik! - Fésülgetik, "összefogják - a haját", a legjobb kajákat veszik nekik. - Saját maguknak meg nem vesznek minőségi ételt! -  Egyesek még esküvőket is szerveznek nekik, stb. - EZ AZ - ÁLLAT-MAJOMSZERETET! - MÁR TÚLZÁS!