A HARAG - ROSSZ TANÁCSADÓ!

Minden Ember más, és más! Más mint a többi! - Egyedi Emberek vagyunk! - Csak másképp tudunk gondolkodni, és minden mást csinálni is!

Vannak olyanok, akik békések, akik szeretik és elfogadják Önmagukat, éppen ezért a többi Embert is elfogadják! - Olyannak, amilyen! - Vagy már megtanulták ezt az Életük folyamán!

És vannak olyanok is, akiknek semmi sem jó! - HARAG-szanak, kritizálnak, néha okkal, de akár ok nélkül is! - Legyen az családtag, szomszéd, vagy idegen! - Tartják, - érlelik, - szítják a HARAG-jukat a végtelenségig! Hergelik magukat! - Elsősorban SAJÁT MAGUKNAK ÁRTANAK VELE! - Mert nem szeretik, nem tudják elfogadni, békéssé harmonizálni Saját Magukat! - Emiatt - előbb-utóbb meg is betegedhetnek! - De ezzel a HARAG-os kedvükkel, viselkedésükkel - ártanak annak az Embernek, - vagy akár 1 egész Ember-csoportnak, - akire, vagy akikre HARAG-szanak! - Mert ÁTMEGY A NEGATÍV ENERGIA! - Anélkül, hogy tudnál róla!!! - Első ránézésre észre lehet venni, hogy Ő 1 HARAG-os Ember-tipus.

HARAG! - MI LENNE, HA...?

Elkezdenéd - megismerni, megszeretni Önmagad! - Elmenni 1 Szakemberhez - Asztrológushoz, - Pszichológushoz! - Ha egyedül nem megy! - Aki segítene az Önismeretben! - Az Önelfogadásban! - És azzal - jó változás állna be az Életedben! - Eljönne a SZERETET - A HARAG - HELYETT! - AZ ELFOGADÁS! - A GYŰLÖLET HELYETT!

EMBEREK!

Ha Te is HARAG-OS TIPUSÚ VAGY! - Gondolkodj el ezen, amiket írtam! - Elkezdeni sohasem késő! - Vannak különféle meditációs technikák! - Tanulj meg 1-et, ami a legjobban tetszik Neked! - Vagy 1-szerűen csak anélkül, hogy HARAG-szol valakire - ha ismered - köszönj 1-et: Jó napot! - És menjél tovább! - Ha nem ismered, - fordulj el és menjél tovább! - TE IS, Ő IS - JOBBAN FOGJA ÉREZNI MAGÁT! - HARAG - NÉLKÜL! - És - A NET-en, - a TV-ben, - ha nem tetszik valami, vagy valaki! - KATT! LAPOZZ! - MENJÉL TOVÁBB! - Nem lehet mindenkinek tetszeni, és -megfelelni! - Te se tetszel mindenkinek! - Mégse HARAG-szanak Rád! - Mennek tovább, anélkül, hogy szólnának róla! - És ez így van jól! - Ennek így kell(ene) - lennie!!! - Próbáld ki, legalább 1 hétig! - Utána írd meg kommentben, ha pozitívan változott a helyzet!

SAJÁT MAGADDAL BÉKÜLJ KI - ELŐSZÖR! - UTÁNA MINDENKIVEL JÓBAN LESZEL!

HARAG NÉLKÜL! - SOKKAL BÉKÉSEBB LEHETNE A VILÁG!

Segítek!