A POKOLI ROSSZ PÁRKAPCSOLAT TITKA = FELÉR 1 BÖRTÖN-NEL! A szerelem = a rózsaszin köd = "vakká tesz"!

Az elején, amíg szerelmes vagy - szerelmesek vagytok egymásba -, minden Ember változó hosszú ideig -, addig nem veszed/veszitek észre, hogy mennyire 2 különböző Emberek vagytok! -  Hogy mennyire eltérőek vagytok, sok-sok midenben egymástól. - Úgy anyagiakban, gondolkodásban, kommunikációban, intelligenciában, iskolázottságban, véleményekben , öltözködés, egészséges életmód, testsúly, sport, más-más érdeklődési szint, kulturált viselkedés, eltérő nagy korkülönbség, más-más bioritmus (pl. az egyik éjjeli bagoly, a másik pacsirta), eltérő érzelmi intelligencia - azaz az 1-ik túl féltékeny és birtokolni akar, míg a másik a szabadságot szereti, vagy még esetleg más környezetből is jöttetek, vagy az 1-ik külföldi (1 külön más világból). - Ezek mind-mind feltűnőek lesznek - 1 idő után -, kb. mikor eltelik pár hónap, vagy kezd csökkenni a szerelem, és/vagy már belépett a féltékenység is az egyik fél részéről, vagy talán már a verés is. - Akkor kezdesz "felébredni", azaz "megvilágosodni", hogy "alig kapsz levegőt" a párod mellett! - Hogy túlságosan elszámoltat az időddel, "lecsekkolja" a mobilodat, e-mailjeidet, kutat a táskádban, a zsebeidben - megy utánad, követ, meggyanúsít azzal is, ami nincs (hát még ha van!),  stb. Állandóan hívogat, megsértődik, ha nem hívod vissza azonnal, és másképp van mint, ahogy Ő akarja. Nem hagy 1 szabad "önálló" percet se Neked! - Magyarul "megszünteti a szabad Életedet", csak Ő létezhet a Számodra! Ekkorra már elveszted a "Szabadságodat" = BÖRTÖN-ben Élsz!

Ha csak ekkorra ér el a "tudatodig", hogy valójában ki is az a másik Ember, aki a párod? Hogy változott meg ilyen hamar? Nem ilyen volt! - "Én nem ilyen lovat akartam!" - Szeretnél Tőle megszabadulni, - de sajnos már késő! - Ő már nem enged! - Így 1 BÖRTÖN lesz az Életed mellette! - Valami függőséget fog generálni állandóan, hogy ne tudd otthagyni! Megfenyeget, vagy még meg is ver! - Te pedig nem tudsz mit tenni! - Mert félsz Tőle, bátortalan vagy megtenni, hogy otthagyd! Vagy segítséget kérj! - És sajnos, a legtöbbször meg is teszi, amivel megfenyegetett.

A legtöbb esetben - sajnos - ezt meg sem lehet beszélni! - Mert Vele nem lehet beszélni! Csak az Ő szabályai vannak érvényben! Neki csak úgy jó, ahogy Ő mondta, ahogy Ő szereti! - Te pedig szenvedsz mellette! - ÉLSZ AZ Ő BÖRTÖN-ÉBEN - A SAJÁT MAGAD ÁLTAL VÁLASZTOTT BÖRTÖN-BEN! - Mert Te választottad!

Ha tudatosan mész bele 1 kapcsolatba, akkor sem biztos, hogy ezeket a "jeleket" észreveszed - azt, hogy Ő féltékeny. - Mert az elején mindent megtesz annak érdekében, hogy "megszerezzen"! A kedvedben jár szinte mindenben. - Csak később változik meg, de nagyon! - Később már az van, hogyha az Övé nem vagy, vagy nem akarsz lenni -, akkor ne legyél másé se! És ezért is megtesz mindent.

Legyél nagyon óvatos a kapcsolataidban! - Ha találkozol valakivel, - aki addig teljesen ismeretlen volt -, ismerd meg először! - Már amennyire lehet valakit megismerni? Nem látsz a gondolataiba, a fejébe.

"Ne ugorjál fejest 1 olyan medencébe, amiben - még - nem tudod milyen mély a víz!" - (Én - ritafilozófia)

Ismerkedjetek hosszabb ideig, mint ahogy szoktál! - Megváltozott a Világ! - "A látszat néha csal!" - Nemcsak néha, hanem szinte mindig! - Te is más leszel később, mint amilyen most vagy! - Kérjél segítséget, az elején, ha kezded észrevenni, hogy féltékeny! Hidd el, megéri! - Menjél el kártyajóshoz, asztrológushoz (Hozzám)! Azonnal megmondja a kártya is és a horoszkópod is, hogy milyen most a párod, kit ismertél meg! - És ha nem tudod az Ő születési idejét? - Akkor is választ kapsz!  - Szánjál rá időt, energiát, pénzt -, a Saját érdekedben!!! - Ha nem BÖRTÖN-ben akarod (le)Élni az Életed!

Magadra ismertél? - Ha Te vagy féltékeny tipus! Te viselkedsz így a pároddal, akkor pedig próbáld leküzdeni és megbízni benne! - Ne Magadból indulj ki! - Egyáltalán nem biztos, hogy megcsal! - Mert minimum 4 családot teszel vele tönkre! - A sajátotokat, a szüleitekét, a gyerekedét! - Pokollá, BÖRTÖN-né teszed az Életeteket! - És kérjél segítséget! - Te is sürgősen! - Pszichológustól, asztrológustól (Tőlem). - Megéri!

Ezeket mind tapasztalatból írtam -, igaz nagyon régen volt! - Ő csalt meg, és Ő volt féltékeny! - Magából indult ki! - Én ki mertem lépni 2,5 év után a házasságomból! - De utána 35 évig rettegésben Éltem, mert tudtam, hogy követ, mindig a nyomomban volt! (Akkor váltunk el valójában, amikor Ő "eltávozott az Élők sorából"!) - Annak idején hiába kértem segítséget - hivatalos helyekről -, soha nem segített senki!!! - És most is ugyanaz van!!! -

Természetesen vannak nagyon jó Emberek! - És szerencsére azok, azaz Ők vannak többségben!

Valójában csak Magadra számíthatsz! - Te választod! - A Te Életed! - A Te döntésed! - A Te BÖRTÖN-öd -, ha rosszul sikerül választani!